• atsocalella@gmail.com

Mamma Mia 2021

Mamma Mia 2021

Aquest 2021 hem pogut representar finalment el musical “Mamma Mia” que inicialment estava previst pel 2020 però que la pandèmia com tantes altres coses ens va impedir fer. Mamma Mia és potser el musical més famós de tots els temps basat en les cançons d’ABBA un grup que forma part de la vida de milions de persones arreu del món.

Ha estat un projecte de dos anys, amb música en directe, amb totes les restriccions que ens ha imposat la pandèmia però que l’hem fet de tot cor i ens ho hem passat molt bé, i a pesar de les limitacions d’aforament hem tornat a veure la il·lusió als ulls del públic, que ens ha demostrat que després d’aquest temps tenia moltes ganes de passar-ho bé altre cop. Enguany hem pogut donar 20.000€ a la Marató de TV3, 2.500€ a l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital i 2.500€ a la Fundació Hàbitat Solidari, el que suposa un total de 25.000€ en solidaritat, més que cap altre any abans. MOLTES GRÀCIES als 2.400 espectadors que ens han acompanyat al llarg de les set representacions, i on vam exhaurir la pràctica totalitat d’entrades en totes elles!!!

En paraules del nostre equip directiu encapçalat per en Josep Grima:

A la vida, passen coses meravelloses, per a nosaltres… aquest musical n’és una. Això passa perquè hi ha gent meravellosa. Cadascú de nosaltres som anònims que fem d’un art la nostra passió i plegats ho som tot. Som l’ATSOC.

Per això us demanem que us deixeu anar, que ens doneu la mà i voleu amb nosaltres. Compartint aquesta història que arrenca en una petita illa grega.

Una màgica història explicada a través de les cançons d’ABBA, veiem com la Donna; lluitadora, independent, mare soltera, qui no necessita cap home al voltant, i la seva filla de 20 anys, Sophie, qui vol romanticisme, criatures… un gran i blanc casament, on el seu pare l’acompanyi a l’altar.

Però aquesta resposta no serà fàcil d’esbrinar…

Sol, mar i amors d’estiu ens portaran al fet més important de les persones humanes, SOMIAR. Perquè si una cosa hem après en tot aquest temps, és que la vida és un regal i no podem deixar de somiar ni un minut. Perquè s’esvaeix entre les mans, marxa en un segon. Vivim de somnis que si hi creiem es poden fer realitat. Somieu ben fort, que nosaltres no ho deixarem de fer mai.

Benvingudes al cor de la cultura, benvingudes a la màgia del MAMMA MIA, el musical de l’ATSOC.

Fotografies per gentilesa de Tino Valduvieco i Joan Maria Arenaza.

Fotografies per gentilesa de Tino Valduvieco i Joan Maria Arenaza.

Jordi Coll Firgolé
atsoc_admin

Leave your message