• atsocalella@gmail.com

Boig per tu 2019

Boig per tu 2019

Aquest 2019 hem representat el musical “Boig per tu”, una història d’amor adolescent a través de les cançons més conegudes de Sau, escrita per Joan Gallart i que en la versió original fou dirigida per Ricard Reguant i per Pep Sala.

Hi vam treballar durant mesos amb tota la il·lusió del món, la causa s’ho valia perquè com en anys anteriors vam poder donar bona part dels ingressos recaptats, en aquest cas 10.500€ a la Marató de TV3, 1.500€ a l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital i 1.500€ a la Fundació catalana d’esclerosi lateral amiotròfica Miquel Valls. MOLTES GRÀCIES als 2.000 espectadors que ens van acompanyar al llarg de les cinc representacions, en tres de les quals vam penjar el cartell d’entrades exhaurides!!!

En paraules dels nostres directors, Josep Grima i Joan Bachs:

Aniré com quan anàvem junts, darrere les teves passes, d’esquena al futur.

I és per això que hi tornem a ser, perquè, sense pensar massa en el futur, avancem en el present, recordant sempre el passat. I quin passat tenim, com el trobem a faltar… D’això en fem un musical, per a descobrir que el millor tresor que tenim són els records. Mantinguem-los vius, que són per a tota la vida!

Us demanem que us deixeu anar, que no penseu en res més que allò que us faci tornar a viure aquell estiu, aquell primer i intens amor del que ens parla “Boig per tu el musical”. Amb la joventut sana i positiva davant d’un món nou: el moment de madurar i créixer emocionalment de cara a un futur no gaire llunyà.

Amb l’excusa d’una festa d’aniversari on volen cridar, saltar i ballar, canten les seves pors i alegries, els seus desitjos i, en el fons, el seu temor a avançar cap a la maduresa. Hi haurà desenganys amorosos, però l’amistat apareixerà un cop més per a reafirmar que és el millor remei per a passar-ho bé.

Gràcies per acompanyar-nos, avui i sempre!

Envia’m un àngel que sigui com tu!

Fotografies per gentilesa de Tino Valduvieco i Joan Maria Arenaza

Fotografies per gentilesa de Tino Valduvieco i Joan Maria Arenaza

atsoc_admin
atsoc_admin

Leave your message