• atsocalella@gmail.com

La Bella i la Bèstia 2022

La Bella i la Bèstia 2022

Aquest 2022 hem representat el musical “La Bella i la Bèstia”, una història de conte de fades popularitzada per Disney i portada al teatre musical per Linda Woolverton y Alan Menken, representada al nostre país en més d’una producció com le que es va estrenar el 2007 al Teatre Coliseum de Madrid interpretada per Julia Moller, David Ordinas, Pablo Puyol i Raúl Peña entre d’altres.

Hi hem treballat durant mesos amb tota la il·lusió del món, el projecte ha tingut reptes molt importants com ara l’escenografia i el vestuari en la que hi participat bona part de l’associació fent una bina pinya. La causa s’ho valia com sempre i estem enormement agraïta perquè el públic ha respost com mai. Enguany hem pogut donar 22.000€ a la Marató de TV3, 4.000€ a l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital i 4.000€ a la Fundació Hàbitat Solidari, el que suposa un total de 30.000€ en solidaritat, el nostre rècord fins al present. MOLTES GRÀCIES als 3.000 espectadors que ens han acompanyat al llarg de les set representacions, i on vam exhaurir la pràctica totalitat d’entrades en totes elles!!!

En paraules del nostre equip directiu encapçalat per la Xènia Torres:

A la vida passen coses meravelloses i, per a nosaltres, aquest musical és una d’aquestes. Això és perquè hi ha gent increïble. Cadascú de nosaltres som anònims que fem d’un art la nostra passió i plegats ho som tot. Som l’ATSOC.

Per això us demanem que us deixeu anar, que ens doneu la mà i voleu amb nosaltres. Que compartiu aquesta història de conte de fades, amb personatges encantadors que ens faran creure en l’esperança, l’amistat i l’amor.

Una màgica història explicada a través d’unes cançons molt conegudes per a tothom que ens transportaran directes als nostres records.

Les roses són les flors més boniques del jardí i aquest musical representa aquests cinc sentits: la vista del vermell lluent, l’olfacte del dolç perfum, el tacte de les punxes aspres, l’oïda del vent que fa xiular les fulles, i el gust d’un espectacle que, com la rosa, esperem que us deixi encisats. Vivim de somnis que si hi creiem es poden fer realitat… Somieu ben fort que nosaltres no ho deixarem de fer mai!

Benvingudes al cor de la cultura i la solidaritat, i benvingudes a la màgia de la Bella i la Bèstia, el musical de l’ATSOC.

Fotografies per gentilesa de Tino Valduvieco i Joan Maria Arenaza.

Fotografies per gentilesa de Tino Valduvieco i Joan Maria Arenaza.

Jordi Coll Firgolé
atsoc_admin

Leave your message