• atsocalella@gmail.com

Boig per Tu El musical

Boig per Tu El musical

12,00

Sala Mozart, c/Esglèsia 91, Calella 08370

Si vols fer un donatiu fila 0 pots fer un ingrés o transferència posant “BoigPerTu-Fila0” com a concepte al compte corrent: ES11 0182 1615 2502 0195 5915

15/12 a les 18h

Venta on line tancada.
Entrades exhaurides.

Seguir amb la compraEl meu compte

Aniré com quan anàvem junts, darrere les teves passes, d’esquena al futur.

I és per això que hi tornem a ser, perquè, sense pensar massa en el futur, avancem en el present, recordant sempre el passat. I quin passat tenim, com el trobem a faltar… D’això en fem un musical, per a descobrir que el millor tresor que tenim són els records. Mantinguem-los vius, que són per a tota la vida!

Us demanem que us deixeu anar, que no penseu en res més que allò que us faci tornar a viure aquell estiu, aquell primer i intens amor del que ens parla “Boig per tu el musical”. Amb la joventut sana i positiva davant d’un món nou: el moment de madurar i créixer emocionalment de cara a un futur no gaire llunyà.

Amb l’excusa d’una festa d’aniversari on volen cridar, saltar i ballar, canten les seves pors i alegries, els seus desitjos i, en el fons, el seu temor a avançar cap a la maduresa. Hi haurà desenganys amorosos, però l’amistat apareixerà un cop més per a reafirmar que és el millor remei per a passar-ho bé.

Gràcies per acompanyar-nos, avui i sempre!

Envia’m un àngel que sigui com tu!

Josep i Joan

Fora d'estoc

Categoria: