• atsocalella@gmail.com

Entrades Mamma Mia

Entrades Mamma Mia

12,00

Sala Mozart, c/Esglèsia 91, Calella 08370

Donatius fila 0: Pots fer un ingrés o transferència posant “MammaMia-Fila0” com a concepte al compte corrent ES11 0182 1615 2502 0195 5915

12/12 a les 18h30

Venda on line tancada. A partir de les 17h30 venda a la Sala Mozart.

Seguir amb la compraEl meu compte

A la vida passen coses meravelloses i per a nosaltres… aquest musical n’és una. Això passa perquè hi ha gent meravellosa.
Cadascú de nosaltres som anònims que fem d’un art la nostra passió i plegats ho som tot. Som l’ATSOC.

Per això us demanem que us deixeu anar, que ens doneu la mà i voleu amb nosaltres. Compartint aquesta història que arrenca en una petita illa grega.
Una màgica història explicada a través de les cançons d’ABBA, veiem com la Donna; lluitadora, independent, mare soltera, que no necessita cap home al voltant, i la seva filla de 20 anys, Sophie, que vol romanticisme, criatures… un gran i blanc casament, on el seu pare l’acompanyi a l’altar.
Però aquesta resposta no serà fàcil d’esbrinar…
Sol, mar i amors d’estiu ens portaran al fet més important de les persones humanes, SOMIAR. Perquè si una cosa hem après en tot aquest temps, és que la vida és un regal i no podem deixar de somiar ni un minut. Perquè s’esvaeix entre les mans, marxa en un segon. Vivim de somnis que si hi creiem es poden fer realitat. Somieu ben fort, que nosaltres no ho deixarem de fer mai.

Benvingudes al cor de la cultura, benvingudes a la màgia del MAMMA MIA, el musical de l’ATSOC.

Direcció del MAMMA MIA!

Esgotat

Categoria: