Què fem

Representarem el Jekyll & Hyde Desembre 2018

L’Associació de Teatre Solidari de Calella es complau en presentar-vos el musical Jekyll & Hyde.

Jekyll & Hyde és un musical gòtic basat en la novel·la “L’estrany cas del Dr Jekyll i Mr. Hyde” de Robert Louis Stevenson. Originalment concebuda per a l’escena per Frank Wildhorn i Steve Cuden, compta amb música de Wildhorn, un llibret de Leslie Bricusse i lletra de Wildhorn, Bricusse i Cuden.

Un advocat del Londres victorià de finals del segle XIX, anomenat Gabriel John Utterson, investiga esdeveniments estranys entre el seu antic amic, el Dr Henry Jekyll i el malvat Edward Hyde. L’obra és una al·legoria sobre l’eterna lluita entre el bé i el mal que forma part de la nostra naturalesa humana.

Portem mesos treballant-hi amb tota la il·lusió del món, la causa s’ho val perquè com en anys anteriors donarem part dels beneficis obtinguts a la Marató de TV3, i esperem sincerament que us agradi.

Ben  aviat posarem les entrades a la venda aquí mateix.

Casting Jekyll & Hyde Marató 2018

Càsting pel nou musical de l’ATSOC

Busquem adults de entre 25 i 70 anys per cos de ball i personatges principals pel musical de La Marató d’enguany de l’ATSOC, Jekyll i Hyde.

Les audicions tindran lloc el proper 18 de febrer a La Fàbrica Escola de Dansa de Calella (mapa ubicació al final de la pàgina)

El Càsting de cos de ball es farà pel matí i el de personatges principals a la tarda, d’acord amb els següents horaris:

Matí

09h – Inscripció dades participants

10h a 12h – Càsting personatges (cos de ball)

10h a 11h -Aprenentatge coreografia/cant

11h a 12h – Presentació

Tarda

14h a 14:45h – Inscripció dades participants

15h a 17h – Càsting personatges principals

Com arribar

Dannie 2017

Aquesta obra està basada en el musical Annie. L’acció té lloc a Barcelona a l’actualitat, un temps de crisi econòmica. El protagonista és en Dannie, un nen de 12 anys que està en una casa d’acollida regentada per la terrible senyoreta Melània i amb altres orfes.

Les circumstàncies el portaran a conèixer al senyor Oliver Marata, un milionari que es presenta per alcalde de la ciutat. Aquest acull al nen a casa seva. Però en Dannie vol trobar als seus pares i una recompensa oferta pel milionari enredarà la situació.

Una història d’esperança, amb situacions emotives, acció, espectacle, cançons, amor i un final feliç.

El guió és una adaptació pròpia, així com les lletres de les cançons i els arranjaments de la música. Durant quatre funcions, sobre l’escenari, des dels més petits als més grans van fruir d’una experiència emocionant. Van venir a veure l’espectacle 1.326 persones. Els ingressos recaptats destinats a solidaritat es varen repartir entre La Marató de TV3 i la Fundació Hàbitat Solidari de Calella.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Revetlla d’agost 2017

També varem celebrar la nostra segona revetlla d’agost al Passeig Manel Puigvert per recaptar fons per la producció del musical Dannie a benefici de la Marató de TV3.
A la revetlla varem oferir Actuacions musicals diverses a càrrec de membres de l’ATSOC i l’Escola de Dansa la Fàbrica. Es va organitzar un sopar popular. Tot va ser organitzat i executat per socis de l’associació.